lauantaina, elokuuta 20, 2011

Paaaaaarty! Hey, hey I think I like ya!


Kyllä se vaan niin on, että parhaat illat tulee suunnittelematta yhtään mitään ! Koko viikonloppu taas kerran rakenu sen varaan ja huhhuh että oli menoa ;) Ja hauskaa voi olla ilman viinaaki. Valitettavasti ei omaa kameraa sattunu taaskaan mukaan ja vähän harmittaa :/ Kaverin kamerasta sitte kai saan niitäkin kuvia pikkasen muistoksi ja vähän tännekkin. Eli kuvia myöhemmin, pysykää tarkkana. P.s. kiitos kaikille

Mutta... Onhan tässä sattunu jotain vähemmän kivaakin... Mun lompakko siis hävis torstaina, eikä sitä löytynyt oikeen mistään, joten tehtiin jo rikosilmotuskin poliisilaitoksella. Tänään(/eilen) sain kuitenkin ihanan puhelun Hansan Hesburgerista, että lompakkoni on lojunu jo siellä pari päivää, VAIKKA sillon kun käytiin kysymässä sieltä torstaina josko joku olis sen sinne palauttanu, niin eihän siellä heidän mukaan ollut mitään. No mutta, loppu hyvin kaikki hyvin ja kaikki tallella :)

Nyt, yllätysyllätys vois mennä nukkumaan niinku ihmiset yleensä tekee tähän aikaan.. :)

Öitä :*

keskiviikkona, elokuuta 17, 2011

ready, set, go !

Ja niin se koulu alkoi eilen.. Tai no oikeestaan ammattiopiskelut. En eilen sitte jaksanu kirjotella kuulumisia, kun suoraan koulusta mentiin pienelle kierrokselle Myllyyn äidin kanssa ja sen jälkeen innostuin sitte leipomaan vaniljasolmuja namm ♥, joten aika hurahti niissä merkeissä ihan kiitettävästi :)

Mutta siis koulu on iha jees, opettajat.. erilaisia :'D Ja tuttuja naamoja näkyy siellä täällä ajoittain :) Meidän ryhmä (1A) on aika sekasikiö.. On kaikenlaisia ihmisiä maan ja taivaan väliltä ja pikkuhiljaahan kaikki alkaa tutustuakkin toisiinsa. Kyllä tästä vielä tulee ihan kelpo ryhmä opiskella.

Nyt vielä kuvia eiliseltä :>





^ Ostin viimisillä rahoillani velour -asun Cubuksesta 3 kahden hinnalla. Jäi mulle huimat 20e --'





Vaniljasolmuja (tiedän.. ne on isoja :D) ja espressoa ^^ mmm....

Sitte vois taas miettiö että mitä tänään.. : )
Ciao,
Aino

maanantaina, elokuuta 15, 2011

that was it

Aijai ku on ihana kesä takana nyt ja odotan jo seuraavaa ! Kiitoksia kaikille jotka on tehny täst nii mahtavan ja ikimuistosen kesän ♥
Erityisesti niille, jotka päätti tän kesän tänään niiin mahtavasti lähtemällä mun kanssa kaupungille, kahville ja elokuviin :)
Eli pari kuukaut vajaa vuos sitte seuraavaa rundii ;) Ja nyt vois mennä pikkuhiljaa nukkumaan et jaksais herätä ensimmäisee amis päivää ajois :D Hope it goes well... ;)





P.s. Vares - Sukkanauhakäärme oli kyllä parhaita suomalaisia leffoja mitä oon nähny joten suosittelen (ainaki jokaselle turkulaiselle :D)

Nyt..
Öitä !
xoxo ainokatariina

lauantaina, elokuuta 13, 2011

2 days to go

... koulun alkuun ja sen huomaa. Stressi ja väsymys alkaa jo nyt kasaantua osittan amiksen takia :D
On ollu pientä taukoa nyt taas kerran kirjottamisessa kun ei vaan yksinkertaisesti ole ollu oikeestaan mitään kirjottamisen arvosta eikä kuviakaan oo tullu otettua. Muttasiis sain perjantaina vihdoinki mun palkan ja nyt shoppailemaan vähä (rentoutumaan ennen arjen alkua). En malttanu odottaa et olisin saanu kaikki rahat käyttöö joten ostin jo Vilan alennusmyynneist about 14 eurolla tälläsen sinisen ohuen paidan oon rakastunut siihen;



Mut nyt koht nukkuilee ja "huomenna" taas uus päivä!

xoxo, ainokatariina

tiistaina, elokuuta 09, 2011

suprise, suprise...

Tulin juuri tossa Terveystalolta. Mulla oli aika magneettikuvaukseen 12.15 ja siitä asti olin kahdessa eri kuvauksessa plus lääkärin luona vielä käymässä. Ja syynä oli edelleen jatkuva kipu jalkapöydän ulkosyrjällä (tapaturma Kreetalla 23.6.). Ja sinänsä hyvä että käytiin, koska sieltähän löytyi 3 murtumaa. Yks isompi ja kaks vähän pienempää... Joten voitte kuvitella kivun josta oon kärsiny viimiset about puoltoist kuukaut. En silti joudu leikkaukseen, koska oli onni onnettomuudessa. Murtumat on sellasissa paikoissa missä luut ei pääse liikkumaan paljoakaan. Joten ne on luutunu melkee kokonaa jo ihan omille paikoilleen. Eli ei se ollut vaan nyrjähdys sillon... :)

Nyt pitäis keksiä jotain tekemistä tylsälle, paikoin sateiselle päivälle...

Ciao,
Aino

sunnuntaina, elokuuta 07, 2011

Geishan muistelmat




Kattelin tuossa juuri subilta tulleen leffan Geishan muistelmat ja jotenki se vaan kohlahti. Alussa kieltämättä tuli sellanen olo et mitenköhän tässä vielä käy, mutta sitte jossai vaiheessa en enää voinukkaa sulkea telkkaria kun alko tosissaan kiinnostamaan ja nyt sitte jäi hyvä fiilis koko leffasta. Joten suosittelen katsomaan !
Mä tästä kohta hilpasen nukkumaan joten,

Öitä :*

keskiviikkona, elokuuta 03, 2011

saerast

12 päivää jäljellä tiiättekö mihin ? Koulun alkuun ! Ja ne jotka eivät siis vielä tiedä niin pääsin Raision amikseen opiskelemaan hotelli-, ravintola ja catering-alalle (---> kokki) ja se oli mun ensimmäisenä toiveena :> Tyytyväinen olen !
Käytiin äidin kanssa tossa pari viikkoo sitten ostamassa koulutarvikkeita (kyniä, vihkoja, kalenteri, kokinvaatteet ja koulukirjat) ja niistä kuvia vielä tossa myöhemmin tässä samaisessa blogitekstissä. Kokinvaatteista sitten kuvia kun asu on kokonainen, eli koulun alun jälkeen.




7 favourits from my closet

Otsikko puhuu puolestaan joten tässä kuvia,
+ parit mun enite käyttämät korut :)









damn, nyt on elokuu, oon kuivilla mä sinusta !

http://www.youtube.com/watch?v=2jaY2Zm64I4

Hei nyt kiltit ihmiset kertokaas miten ihmeessä saan youtubesta videon tänne blogiin... Kokeilin jo kaikkia näitä erilaisia linkkijuttuja ja mikäääään ei toimi --'
Kaipaan neuvoja !

tiistaina, elokuuta 02, 2011

I WANT

Okeiokei mul on kaappi täynnä vaatteita, mut haluaisin heittää niist suurimman osan menee ja hankkii uusii tilalle (olis vaa rahaa...). Anyways, täs vähän suuntaa niihin mitä viel haluaisin:
1. Peakin huppari joka maksaa liikaa mun kukkarolle...
- ihanan lämmin ja laatutavaraa

2. Löysä läpinäkyvä paita jossa on mun mielest jotain leopardikuvion tapasta...
- tarvitsen vaalean t-paidan joka _ei_ ole tiukka :)

3. Ihana raidallinen paita
- vois käyttää ympäri vuoden enkä omista yhtäkään tän tapasta

4. Lievästi löysät kesähousut
- oon koko kesän kaivannnu tollasia housuja aika pahasti eikä vieläkään oo liian myöhästä :)

5. & 6. Samanlaiset rannekorut eri värisinä
- en oo ainakaan vielä osannu päättää kummat haluaisin vai voisko jopa ottaa molemmat... mutta ruskeille olis tarvetta vaiks toisaalt en sit kuitenkaa oo varma osaisinko käyttää niitä (kuulostaa tyhmältä, mutta totta on)



Seuraavassa "tekstissä" voisin vaikka kuvata pari mun lempivaatetta ja kertoo niistä jotain. Nyt yritän vielä kuitenki järkätä ittelleni tekemistä loppuillaks etten istu koko aikaa tietokoneella... :D

P.S. Kommentoikaa ihan vapaasti ! Olis ihanaa saada enempi palautetta ja muutenki kommentteja, joihin vastailla :)

C'ya..
Aino :*

maanantaina, elokuuta 01, 2011

attitude !

Taas vaihteeks uutta päivitystä blogiiin :)
Tänään alko siis viiminen työviikko (jipii) ja sen kunniaks oli pakko mennä vähä shoppailee :> Eivaa... Oon tarvinnu jo pitkään uudet kunnon farkut ja olin nyt valmis maksamaanki niistä jonki verran :) Lisäks tarttu mukaan JC:st pari alennustuotettaki PLUS pitkään himoitsemani kengät olivat nyt ANDIAMOssa vain 9,90e ^^






Sitte vielä päivän työasu ja shoppailuasu :)
Ainii ja "kävin" sitte vielä kaupungilla tapaamassa paria kaveria eli kaupunkiasukin vielä ;D (I know... Vaihdan usein vaattei..... ^^)





Nyt nukkuilee,
xoxo Aino :*