maanantaina, lokakuuta 31, 2011

so sick

Said I'm so sick of love songs,
so tired of tears,
so done with wishing !
______


Tapahtumarikas päivä oli;
- nukuin pommiin ja kiireellä kouluun
- koulun jälkeen kaveri meille
- kiireellä magneettikuvaukseen
- Uittamolle
- Dellan harkkoihin
- manselle käymään
--> kotiin
Ja vaikka paljon tapahtuikin niin parempikin päivä olis voinu olla. Mutta huomenna sitte uus päivä ja uudet suunnitelmat.

Nyt nukkumaan,
öitä : *
Della 3 wee <3

sunnuntaina, lokakuuta 30, 2011

when you're asleep, I wanna be your dream


Sunnuntaita taas eletään eli huomenna arkipäivä... Ei yhtään houkuttele mennä tonne Raision amikseen enää. Haluaisin keskeyttää opinnot ja yrittää muualle kevään yhteishaussa. Joo okei ei siinä oo mitään järkeä istua kotona koko talvea ja kevättä kun vois käydä tän vuoden loppuun, mutta entäs jos pää ei kestä... ? Täytyy nyt miettiä tarkkaan ja keskustella opettajan ja äidin kanssa.

Lupasin muuten eilen kuvan mun hiuksista värjäyksen jälkeen, mutta se vähän jäi kun tuli pikkase kiire kaverin soitettua että joko olisin valmis lähtemään. Otin siis kuvan nyt, mutta pahoittelen webbikameran laatua... Omasta kamerasta akku loppu niin en saanut silläkään.

Ei siinä paljoa eroa näy, mutta on ne vähän vaalentunut taas juuresta. Ja olen ihan tyytyväinen nyt (:

Nyt pitäis sitten mennä vielä siivoilemaan ennen kun äiti tulee kotiin mökkireissulta. Muutenkin olisi varmaan siivouksen aika kun ei taaskaan näy lattiaa, saatika mattoa mun huoneessa........ :D

Joten näkyillään taas,
xoxo Aino :*

lauantaina, lokakuuta 29, 2011

momomohombii

Sexyy, the way you move that bodyy... 
Viikonloppu fiilis jatkuu edelleen ja tänään taas suuntana sama paikka kuin eilenkin kavereiden kesken. Harmittaa vaan kun skootteri vietiin jo talvisäilytykseen, vaikka ajokelejä olisi vielä mun mielestä riittänyt pidempäänkin. Nyt joudun sitten kulkemaan bussilla, jos en sitten satu saamaan joltain kaverilta kyytiä ja toivottavasti saisin tänäänkin koska matkoihin menee helposti jopa tunti, jos pitää vaihtaa bussia.

Värjäsin eilen hiuksia (olivat juuresta edelleen väärän väriset) ja kyllä mä ainakin pienen eron huomaan, vaikka odotin parempaa lopputulosta. Laitan kuvan vielä tänään, kun olen saanut laitettua itseäni vähän kuntoon (:

Nyt pitää kuitenkin mennä...
CIAO :*

torstaina, lokakuuta 27, 2011

Style - tyylikirja, Lauren Conrad


Tänään kun ihan sattumanvaraisesti käväisin kirjastossa, sattui tälläinen kirja vastaan ja kiinnostus heräsi. Olen lukenut vasta noin 10 sivua, mutta nyt jo pakko sanoa että onnistunut kirja on ja tätä jopa jaksaa lukea !

Rankkaa on ollut koulussa, sekä kotona kaikennäköisistä syistä. Mutta onneksi on olemassa kaverit, jotka tukevat tilanteessa kuin tilanteessa. Eilen kävin lääkärissä ja sain reseptin välikorvan tulehdukseen.. Ihmettelinkin sitä kipua :D Mutta ei se menoa hidasta kun ei kuumettakaan ole ja flunssakin kai on helpottamaisillaan.

Nyt voisin lukea uusinta Cosmopolitania tai yrittää keksiä jotain ajan kulua...



CIAO :*

maanantaina, lokakuuta 24, 2011

Australia Luxe Collective and cruise pictures

Kyllä ! Tilaamani Uggit saapuivat tänään. Ei siinä tulossakaan mennyt kuin korkeintaan viikko, eli olen todella tyytyväinen tähän palveluun. Hienot ovat, enkä ikimaailmassa olisi osannut kuvitella näitä niin lämpimiksi kuin mitä sain kokea jo tänään.



Ja tässä vielä lupaamiani kuvia sieltä laivareissulta ;)










Nyt nukkumaan,
xoxo AINO :*

lauantaina, lokakuuta 22, 2011

SHOTS, SHOTS, SHOTS...

... at laiva (;
Oli hyvä reissu valehtelematta, kiitos Dellan ♥ Ja seuraavaks uusiks Viking Linel Dellan porukoiden kans ! Kuvia reissusta tulee myöhemmin ja kuvathan kertoo enemmän kun tuhat sanaa ;D

Huomenna sitte Loimaalle isovanhempien luo juhlimaan mummin nimppareita ja hakemaan Pepeni takaisin kotiin :>
Vaikka suunnitelmissa olis ollu jotain jännempääkin, mutta joskus niitä sukuilaisiakin on muistettava.

_______________

http://www.youtube.com/watch?v=CLXt3yh2g0s&feature=BFa&list=LLsgLIaBla-BKRIGfj96nU4w&lf=mh_lolz

I've never been afraid of the highest heights
Or afraid of flying now
I've never been afraid of the wildest fights
Not afraid of dying
But now I want off this ride 'cause you're scaring me and I don't like where we're going
I need a new fun fair 'cause you're scaring me and I don't like where we're going


And now you're gonna miss me
I know you're gonna miss me
I guarantee you'll miss me 'cause you changed the way you kiss me

keskiviikkona, lokakuuta 19, 2011

opposite of adults

Ei ole paljoa jäänyt aikaa kirjotella teille tänne blogiin, koska amiksessa on niin pitkiä päiviä ja kaveriporukkakin on aina ihan toisella puolella kaupunkia. Joten näissä menevät kutakuinkin kaikki päivät. Yritän silti parantaa tapani ja kertoa teillekkin miten mulla menee ja mitä olen tehnyt. Tässä nyt siis vähän kuvia siltä ajalta kun olen teidät tänne hylännyt.











Juurikasvua on värjätty, ratsastamassa oon ollut, kavereiden kanssa chillailtu ja leffassa käyty katsomassa "Älä pelkää pimeää" Jessican kanssa. Eli paljon on tapahtunu (:

Just nyt täällä päin on aika myrskyisä ilma kun sataa ja tuulee niiin pirusti. Ja pitäis vielä jonnekki päästäkki tänään taas kaveriporukalla mut kukaan ei luultavasti tonne ulos ole lähdössä joten saa nyt kattoa... :/

lauantaina, lokakuuta 08, 2011

alive ;)

Hengissä olen vaikka blogin päivittäminen on _hieman_ jäänyt pois (:
Viime yön siis olin kaverilla yötä ja herättiin tossa yhdeksän aikaan morjestamaan kaveria ja käytiin mäkissä aamupalalla (...terveellistä!) Nyt ollaan lähtökuopissa meillepäin ja sieltä sitten jossain vaiheessa miittiin kaip.
Mutta siis paljon on tapahtunut viimeaikoina ja mun puolesta osa tapahtumista olis voinu jäädä kokonaan pois. No mutta ne ovat ollutta ja mennyttä... Nyt katse tulevaan ja uusiin seikkailuihin. Joitain kuviakin voisin lisäillä heti kun on aikaa ja pääsen kotiin mutta nyt pitää mennä.

Ciao, xoxo Aino & Della !