keskiviikkona, marraskuuta 16, 2011

only way is up

Tänään ei tosiaan ollut tylsä peruspvä, vaikka siltä vielä näytti kun koulusta pääsin kahden aikaan. Ensin lähdettiin ihan pienelle ajelulle kahden kaverin kanssa ympäri Raisiota ja kun se hauskuus loppui, niin sain siinä vähän ennen neljää idean mennä kaverin kämpille kun ei muutakaan tekemistä ollut, eikä oikeen kotikaan kutsunut. Kaveri sitte sai idean, että katottaisko leffa jos toinenki (näistä myöhemmin samassa tekstissä), ja siinä välissä sitten tietenki Subiin syömään.
Kotiuduin siis vasta vähän jälkeen yhdeksän.. Kiva ilta oli, kiitos teille siihen osallistuneille ! (:


Mahtava leffa täynnä draamaa ja ihmisten parisudesotkuja terästettynä pienellä määrällä komediaa. Justin Timberlaken ja Cameron Diazin roolisuoritukset yllättävät ja naurattavat. En suosittele perheleffaksi, mutta kavereiden kesken ihan huippu ! :D



Mun kaveripiirissä ainakin tuttu kauhuleffa, joka ei kehuilta ole säästynyt. Joten oli pakko vuokrata tämä toiseksi leffaksi. Ei lentele verta ja suolenpätkiä, mutta silti selkäpiitä karmii kun pimeys ottaa vallan päähenkilön elämässä aika-ajoin.. Ihan kirjaimellisesti. Suosittelen !

Huomenna keittiöpäivä ja kaks hygieniatuntia eli se olis 7.45-15.45 päivä... Joten nyt nukkumaan, öitä !
xoxo, Aino (:

Ei kommentteja: