perjantaina, tammikuuta 20, 2012

one page more has been turned in my life.. finally



Päätin siis tänään ison asian mun elämässä, kun olin keskustellut äidin kanssa kauan ja miettinyt eri vaihtoehtoja yöt ja päivät monen viikon ajan. Eli siis lopetin amiksessa ja menen Turun iltalukioon loppu lukuvuodeksi parantamaan päättötodistuksen numeroita sekä parantamaan osaamistani peruskoulun asioiden osalta.. Ne kun jäivät turhan heikoiksi peruskoulussa. Nyt on siis noin kolme viikkoa aikaa ennen kuin iltalukiossa alkaa seuraava jakso jolla hyppään mukaan. Parilta kaverilta on tullut vastaukseksi tähän, että hyi kamala sä vaan laiskottelet kotona. Mutta ei en laiskottele... Mulla on paljon tekemistä, kuten kirjojen metsästys, kirjastossa ramppaaminen (haen/opiskelen pohjaa peruskoulun asioille + joillekkin lukion kursseille), salilla käynti USEIN ja vanhassa koulussa vierailemista... Jos vaikka menis kiusaamaan ex-luokanvalvoja Salokangasta ja muitakin ihania opettajia sekä samalla moikkais tuttuja oppilaita :)
On siis iso askel ja tarvitsen paljon itsekuria ja tukea että jaksan.

Synttäritkin ovat lähestymässä... Eivät tosin vielä, mutta kyllä se lahjatoive lista kasvaa kokoajan. Pitää karsia joitain "turhista" toiveista, etten ime äidin kukkaroa aivan tyhjäksi.

Nyt siis viikonloppu taaas kerran. Ja tänään meinaan kyllä olla ihan kotona jossei tässä sitten mitään soittoa tai tekstaria tule. Huomenna voikin olla ihan eri juttu.. Jos nyt Dellalle vaan sopii mun suunnitelmat ;)



Nyt pitää mennä tankkaamaan kun en ole kunnolla ehtinyt syömään tänään :(

... xoxo Aino

Ei kommentteja: