lauantaina, joulukuuta 31, 2011

Kiire, kiire, kiire

En ehtinyt taaskaan ottamaan edes kuvia jotka lupasin. Huomenna on sitten viimeistään yllin kyllin aikaa tehdä homma alusta loppuun joten c'ya then :)

xoxo Aino

perjantaina, joulukuuta 30, 2011

The Darkest Hour

Olin siis katsomassa juuri tämän kyseisen leffan 3D:nä ja pakko sanoa että mahtava oli ! Kuulemma olin ollut ison osan ajasta huivin takana piilossa, mutta koska en sitä itte ainakaa huomannu niin oletan että se oli vain reflexi (:
Tänään oli siis leffan ensi-ilta ja teatteri oli aikalailla täynnä :D Suosittelen kaikille katsottavaksi !

Kotimatkalla törmäsin ensin yhteen luokkalaiseen ja sitten vielä pariin muuhu tuttuun.. Tähän aikaan illasta/yöstä ? :D Nyt kotona Pepen kanssa ja suunnitelmissa olisi mennä aikaisemmin nukkumaan kuin parina muuna iltana tässä... Osittain huomisen suuren illan ja yön takia, eli huomenna olisi tarkoitus valvoa hieman pidempään :)

Lupasin muuten tuossa edellisessä postauksessa laittaa kuvia vaatteista yms ostoksista ja parista joululahjasta mutta ne jäivät taas kerran... Jos huomenna (tänään?) heräis vaikka vähän aikasemmin ottamaa kuvia niin sekin olis sitten tehty ? (:

Nyt kuitenkin meen ton mun miehen viereen nukkuilemaan ;)
so...

C'ya :*
... xoxo Aino

keskiviikkona, joulukuuta 28, 2011

all new changes

Joulu ohi ja UV tulos ;) Suunnitelmat valmiina ja toivon tosissani, etää tänä vuonna vuodenvaihde olis vähäsen pirteempi kuin viimevuonna !
Blogi tuli uudistettua ja toivottavasti tekin pidätte. Ei se vieny kun... 2 tuntia ? :D
 Nyt en jaksa kuvailla noita alesta löydettyjä joululahjoja itselleni, mutta lupaan että yritän sovittaa huomenna johonkin väliin senkin. Täs kuitenki vähä esimakua :>

bellypiercing ;)
Nyt vois mennä vielä kattomaan leffan ja sitte nukkumaan :)

... xoxo Aino

perjantaina, joulukuuta 23, 2011

one night left ;)

MERRY CHRISTMAS... tomorrow :)

Eilen käytiin iskän kanssa ostamassa mulle vielä mun joululahja ja tänään pitäis tehdä kunnon joulusiivous koko alakertaan.. Muuten oliski sitte viittä vaille valmis joulun tuloon :) Ei vaan millään jaksais ottaa itteään niskasta kiinni ja tarttua imurin varteen.. Mut pakko kai se on.

Eilen iskää odotellessani katsoin kaks leffaa.. Colombiana ja Jennifer's Body. Pakko sanoa, että ainaki toi ensimmäine vei multa jalat alta. Ihan mahtava leffa ! Jälkimmäine oliki sit iha omaa laatuaan.

Sitte vielä kun oltiin käyty jouluostoksilla, Jessica tuli meille yöksi ja laitettiin mulle raidat ;)
Hienot tuli ja tekin näätte sitte kuvia myöhemmin.

Nyt meen kuitenki alottamaan tota siivousta..

C'ya !
... xoxo Aino

tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Itsenäisyyspäivä

(Pakko nyt vähän mainostaa, että pieni osa Itsenäisyyspäivän vastaanotosta on meidän koulun aikaansaannosta... Tai siis osa ruokatarjoilusta. Tässä linkki ;) )


Eilisen asu :)
 Ja on vähän jäänyt noiden koulukuvien laittaminen tänne blogiinkin joten tässä olisi:




Ei mulla tällä kertaa mitään muuta kerrottavaa ollut.. Joten ciao :*

... xoxo Aino

sunnuntaina, joulukuuta 04, 2011

lauantai, lauantai, lauantai......

Emmi <3

Lassi & Joni

Emmi, Lassi, Joni & Jesse tottakai kuskina (:
Oli menoa ja meinikiä juu... Ei ensin millään meinannu onnistua mikään lauantaina, mutta kun Emmille pääsin ni johan alko luistamaan ! Kyyti tuli hakemaan jossain vaiheessa iltaa, ja siitä se sitte lähtiki :)
Illan saldoon kuului mm. kaljasta märkä penkki & perse, nesteen vessa (...lavuaari;D), sivarien vierailu ikean pihalla ja muutakin hlö kohtaista kivvaa :) Kiitoksia kaikille !


Viimiset meikit tuli ostettua vielä tuossa eilen ja tässä kuva siis kaikista mitä lähiaikoina ostettu.
Tänään mentiin vielä äidin kanssa ostamaan mulle Puman lökärit miesten osastolta (en omistanut yksiäkään).
Ja huomenna koulupvä... Ja sitte lomapvä ja taas kouluun (järki?) Huomenna olis muuten se enkunkoekkin... Piti lukea vielä illalla, mutta yllätysyllätys se vähän jäi... Nyt voisin mennä nukkumaan ja huomenna sitte joka välissä lukea enkkua. Joten öitä ! :)

... xoxo Aino

perjantaina, joulukuuta 02, 2011

one and two and three and four, come on let me know if you wan't some more


tehty hygienian tunnilla :D - tulee minnuun ovee (:

eilen

tänään


Perjantai :*  ja kohta Cindyn kanssa Myllyyn ostamaa sitä sun tätä (:

Olin tänään Kimarassa (opiskelija-ravintola) ensimmäistä kertaa ja hyvin meni päivä. Erilaista oli kuin mitä olin odottanut, mutta kivaa silti.. Ainoa työni oli olla mukana tekemässä salaattia ja lopuksi siivota jälkiä yms..
Ens viikolla sitte ihan Ravintola opinkulmassa kolmosten opastamana salin puolella hommissa. Hiukan jännittää mutta kivaa se kuulemma on :D

Nyt meen vähän vielä keräämään kamoja kasaan ennen ku Cindy tulee hakemaan.. C'ya :*

...xoxo Aino

torstaina, joulukuuta 01, 2011

I tried my best to never let you in to see the truth

Della

Cindy


Vierähtää nä päivät ja viikot liian nopeesti kun on tekemistä... Eikä mukamas ole aikaa kirjottaa tänne enää. Tosin en ole avannut konetta pariin päivään vähän väliä, mutta vois sitä koittaa edes pitää teitä ajan tasalla.

Tänään oli suoraan sanottuna aika paska päivä.. Monestakin syystä. Ja valitettavasti RAV 1A:n opiskelijat saivat sen huomata.. Ainakin osa :D
Aaaivan... Tässä uutinen; olen päättänyt jatkaa opintoja nykyisessä amiksessa, vaikka rankkaa se onkin. Mutta niin tulee olemaan työelämäkin, joten ihan hyvä jo valmistautua. En sitä sano, että kestäisin kaikkia oppilaita ja opettajia.. Läheskään kaikkia opettajia, mutta olis niin iso urakka vaihtaa opiskelupaikkaa ja ensin nyt selvittääkkin että mikä se olisi. Eli luovutin jo heti alkuunsa (:

Nyt tein ruokaa ja alan kohta tekemään kääretorttua.. (herkkusuu..?) :p


...xoxo Aino