keskiviikkona, helmikuuta 29, 2012

silk and honey

Taas päässy vähän venähtämään kirjottelu.. Ei mun varmaankaan pitäis enää ees pahotella sitä, kun tästä on melkeempä tullu tapa. Mutta siis... Olin tossa hiihtoloman alussa sunnuntaina äidin ja kummitädin kanssa syömässä ja samalla vaihdettiin joululahjat. Parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)


Kummitädin lahja mulle : )




Ja sitte olin kampaajalla maanantaina. Pituudesta ei lähteny juurikaan mun kasvuyritysten takia. Muotoa vaan siistittiin ja laitettiin hunajan värisiä raitoja näihin blondeihin.



Leffat Suomalaisesta 10e/2kpl
Näkyilee taas !
... xoxo Aino

keskiviikkona, helmikuuta 15, 2012

heart is crying

Okei, otsikko on aika dramaattinen. Mut goooosh miten ikävöinkää tanssia ja sitä hyvää oloa mikä siitä tulee... Piti se tosiaan tässä keväällä alottaa, mutta taitaa siirtyä tuonne syksylle iltalukion oppituntien ajankohtien myötä.

Käytiin tossa pari pvää sitte tilaamassa pari kirjaa Myllyssä ja matkalla käytiin viemässä lisää vaatteita kirpparille mutta kas kummaa ku sieltä lähti mukaan...

takki (8e)

ja ihan uus kaulahuivi
Ja Myllystä vielä...

H&M
Tietysti Ystävänpäivänä sain äidiltä viel lahjan, joka oli aivan ihana !




Kirjottelen taas !

... xoxo Aino

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2012

still -14.7 degrees

Edelleen on aika pirun kylmää ulkona, vaikka ei olekkaan niin paljon valittamisen varaa kun tuossa viime viikolla (?) kun pakkasasteet hipoivat 20 astetta... Hrr! Ja nytkin oli myönnettäköön liian vähän vaatteita päällä:
huivi: H&M
paita: KOOKAI
hame: GT
leggingsit: GT


Perjantaina oli HAUSKAA Maskussa kun Kalle täytti 18 ja sitä juhlistettiin nyt sitten oikeen olan takaa ;) Kuvat ovatkin sitten sitä luokka ettei niitä tänne valitettavasti laiteta :D
Uusia tuttavuuksia saatiin, vanhoja juttuja selvitettiin, sekoiltiin (toiset vähän enemmän kuin taas toiset ;D) ja tanssittiin. Kallen luona on kyllä aina hauskaa! Kiitos paljon kaikille mukana olleille vielä :)

Ens viikolla alkaa taas koulu eikä edes kirjoja ole vielä hankittu.. Hyvin hoidettu taas Aino! Eikä edes yllätä. Pitäis muutenkin hankkia vielä kaiken näköstä lähiaikoina, eikä rahaa vaan näytä tulevan mistään suunnasta. Kohta pitää mennä töihin kun on näin hankalaa.

Lopuks viel pari kappaletta joihin oon vaan yksinkertasesti jääny koukkuun:

... xoxo Aino