torstaina, maaliskuuta 29, 2012

lazylazylazy...

WEEK. Tosiaan laiska viikko ollu.. En oo oikeen jaksanu tehdä mitään muuta ku maanantaina kattella ku mopo laitettii kuntoo ja sitte ajella pari päivää tässä nyt moikkailemassa kavereita. Huomenna olis sitte tarkotus juhlia synttäreitä kaverilla pienessä porukassa ja musta jotenkin tuntuu noiden saatujen nestemmäisien lahjojen perusteella että voi mennä aika isolla vaihteella koko ilta ja yö. Hyvää esimerkkiä näytetään vielä serkullekkin, joka tulee Loimaalta Turkuun vähän tuulettumaan ja tutustumaan mun menoon ;)

Nyt luvassa vielä joitain kuvia:

Oloasu kotona... Uusi neule: H&M





keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2012

sick of this

Huhhuh ja oivoi... Stressiä on vaikkei sitä uskoisikaan päältäpäin katsottuna. Syntymäpäivät tulossa (ikäkriisi), ihmissuhdeongelmia ja muuta kummallista jota käyn päässäni läpi uudelleen ja uudelleen.. Niin että huhhuh vielä uudestaan. Mutta onhan jotain kivaakin tiedossa syntymäpäivien johdosta ;)  Sain jopa tänään ensimmäisen lahjani.. Ja tarpeeseen tulikin !



Ja vielä asukuvia:
Eilisen asu

Tämän päivän asu

... xoxo Aino

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2012

TTC ja chilling


TROIJANS -kannustusjoukkojen sotamaalaukset

Heissaaaan ! Nyt ihan pikapika postaus, koska on kiirusta.
Perjantaina siis olin kavereiden kanssa Puropellossa jonkun kaverinkaverin luona ja yöllä tulin kotiin. Lauantaina sitten 12 aikaan päivällä Kalle soitti ja herätti kysymällä, että lähdenkö katsomaan Eeviksen ryhmän esitystä ja kannustusjoukoksi samalla (jonka olin tietysti unohtanut vaikka siitä oli puhetta aikaisemmin), mutta kuitenkin vedin hiukset nutturalle, heitin meikkiä naamaan ja vaatteet päälle niin Kalle tuli hakemaan. Siellä sitten kannustettiin ja hankittiin TUBEn ja PEGEn nimmarit ;) (googlatkaa jos ette tiedä)


Eilen eksyin illalla Kallelle vielä pienellä kaveriporukalla iltaa istumaan, monien koettelemuksien jälkeen ! Mutta hauskaa sitten olikin ja nukkumaan mentiin vasta 5-6 aikaan aamulla... Häiriötekijöiden takia osittain :)

Kuvia vielä:

Kalle + Eevis, pää lahkeessa.... :)

Timpsuliini

rolllll the bottle :)

heppatyttö -97 (Joksu)
Nyt valmistautumaan lähtöön Kaarinaan kun kyyti vaan saapuu ;)

... xoxo Aino

keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2012

fu***** drama

If you can't stand me, say it.
If you're not interested, don't pretend.
If you truely care, let me see it.
If I'm really important to you, tell me that.
Don't ever talk about feelings, if you don't mean it.
Don't ever promise, if you won't keep it.
Don't ever come in to my life, if you don't stay in it.
________

Ja taas hiljaisuus valtas tämänkin blogin joksikin aikaa, ja voi olla että tulee valtaamaan vielä pari viikkoakin. On nimittäin sellasta säätöä ja sähläystä, että aika ja voimat on aika kortilla. Sen vaan sanon etten todellakaan tajua että miten joku ei tosissaan osaa laskea kolmeen vaan tunkee päänsä parisuhteeseen. En vaan voi käsittää...



Ja lisäks... Mun synttärit on tulossa 24. päivä. Joten järjestelemistä on ja riittää. Ihan vaan tiedoks niille innokkaille, varmasti tulevat kyselemään pippaloita niin niitä ei ole eikä tule. Eli pahoittelen siis postausten vähyyttä lähiaikoina jo etukäteen.

Nyt vois mennä pikkuhiljaa jo nukkumaan, mutta ennen sitä ihana kappale, jonka kuulin tänään. Kiitos ! :)


tiistaina, maaliskuuta 06, 2012

den där, det där, de där

Ja muuta ei taas pyörikkään mielessä taas ruotsin tunnin jälkeen... Puolet läksyistä oli tekemät mut hyvin se silti tuntu sujuvan. Koulun jälkeen menin viel kiertelemään Hansaan kukkaron kanssa, jonka täytettä sain kun myin jonki verran vaatteita pikkuserkulle. Ja tottakai sieltä löyty jotain aivan ihanaa...

SPIRITSTORE  25€
 Ja tänä aamuna aikasin tuli ihana kuljetus ovelle. Sain nimittäin uuden isomman sängyn (vihdoinkin) eli 120cm leveä... Sinänsä huvittavaa, koska mun huone on vaan 2m x 3m eli paljoa ei liikkumatilaa jää. Mutta ei se mua haittaa kun en mä niin hirveästi aikaa vietäkkään mun huoneessa.

my love...
Nyt rentoutumaan pehmeeseen uuteen sänkyyn..

... xoxo Aino

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2012

life is a bitch, so learn to fuck it

I'M FEELING THIS KIND OF STUFF;