sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2012

BACK ON TRACK ;)

Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että kaikki olisi taas kohdillaan eikä tarvitsisi stressata enää niin monesta asiasta. Aika moni asia on loksahtanut paikoilleen juu, mutta voihan se tietenkin johtua tuosta aivan ihanasta säästäkin joka iski vihdoinkin tännekkin. Harmittelen vain sitä miten heräsin tänään niin myöhään... Eli vasta joskus yhden aikoihin. Olisi ollut kiva nauttia tuosta säästä kauemminkin.

Mutta sitten kun pääsin ylös sängystä, niin lädin Daniellan perheen uudelle kämpille katsomaan töiden tulosta. Me Dellan kanssa oltiin silloin repimässä seinistä kerroksia pois kun se oli rempattavana vasta, mutta nyt oli hieman erinäköinen. Suorastaan suu loksahti auki kun näin sen kaiken. Vaikka muuttolaatikkoja oli vielä paljon ja kaikki kaapit eivät olleet täysin koottuja niin kateelliseksi tulin!

Dellalta sitten mentiin Vilmaa vastaan ja lähdettiin Skanssiin tapaamaan kavereita ja sieltä sitten vielä Crisselle ja ABC:lle hetkeksi. Oli ihanaa ajella näin kauniilla säällä kun ei vaatteitakaan tarvinnut olla montaa kerrosta, eikä myöskään tutista kylmästä. Toivottavasti nämä säät jatkuvat pidempäänkin! :)

Ensi viikolla siis on vappu. Ja ei ole mitään tietoa mitä tekisin tai mihin menisin... Viime ja edellisvuoden vaput olivat ikimuistoisia ja toivon että tänäkin vuonna olisi vähintään yhtä hauskaa vaikka ihan vielä ei ole suunnitelmia.

Nyt ei valitettavasti ole mitään kuvia tänne laitettavaksi, mutta sen sijaan laitan Nicki Minajin kappaleen johon ihastuin eilen totaalisesti :)

... xoxo Aino

1 kommentti:

Elizabeth Gates kirjoitti...

sul on just kiva blogi:)

meant-2-happen.blogspot.com
XX Elizabeth