sunnuntaina, huhtikuuta 22, 2012

BACK ON TRACK ;)

Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että kaikki olisi taas kohdillaan eikä tarvitsisi stressata enää niin monesta asiasta. Aika moni asia on loksahtanut paikoilleen juu, mutta voihan se tietenkin johtua tuosta aivan ihanasta säästäkin joka iski vihdoinkin tännekkin. Harmittelen vain sitä miten heräsin tänään niin myöhään... Eli vasta joskus yhden aikoihin. Olisi ollut kiva nauttia tuosta säästä kauemminkin.

Mutta sitten kun pääsin ylös sängystä, niin lädin Daniellan perheen uudelle kämpille katsomaan töiden tulosta. Me Dellan kanssa oltiin silloin repimässä seinistä kerroksia pois kun se oli rempattavana vasta, mutta nyt oli hieman erinäköinen. Suorastaan suu loksahti auki kun näin sen kaiken. Vaikka muuttolaatikkoja oli vielä paljon ja kaikki kaapit eivät olleet täysin koottuja niin kateelliseksi tulin!

Dellalta sitten mentiin Vilmaa vastaan ja lähdettiin Skanssiin tapaamaan kavereita ja sieltä sitten vielä Crisselle ja ABC:lle hetkeksi. Oli ihanaa ajella näin kauniilla säällä kun ei vaatteitakaan tarvinnut olla montaa kerrosta, eikä myöskään tutista kylmästä. Toivottavasti nämä säät jatkuvat pidempäänkin! :)

Ensi viikolla siis on vappu. Ja ei ole mitään tietoa mitä tekisin tai mihin menisin... Viime ja edellisvuoden vaput olivat ikimuistoisia ja toivon että tänäkin vuonna olisi vähintään yhtä hauskaa vaikka ihan vielä ei ole suunnitelmia.

Nyt ei valitettavasti ole mitään kuvia tänne laitettavaksi, mutta sen sijaan laitan Nicki Minajin kappaleen johon ihastuin eilen totaalisesti :)

... xoxo Aino

torstaina, huhtikuuta 19, 2012

tiistaina, huhtikuuta 17, 2012

Will you be here when I wake up, even with no make up? I don’t want to fake it.

Laiskuus iski taas. Eihän mulla mitään kiireitä meinaa ole, mutta joko unohdan tai sitten iskee se pahuksen laiskuus, enkä siis saa mitään aikaiseksi. Toisaalta jos kirjoittelisin tänne kokoajan, niin olisi aika tylsää luettavaa. Kiitos tylsän elämäni! Joten koittakaapas jaksaa vielä sen aikaa kunnes tulee kesä ja taas täytettä elämään ;)

Viime viikon lopulla käytiin cittarissa äidin kanssa ruokaostoksilla ja sain sitten päähäni katsoa takkiosastoa, jos vaikka löytyisi joku kiva kevät takki kun kerran sellasta olin vailla. (Ja joillekkin jotka nyt ihmettelevät että miksi Citymarket niin mulla ei niin ole väliä mistä vaatteet ovat, kunhan ne ovat inhimillisiä ja kivan näköisiä.)
Kuitenkin... Sieltä siis löytyi kiva takki jonka ostamista mietin KAUAN, koska hintaa oli sellaiset 70e. Iso hinta se oli takista, joka oli hintaan nähden vielä erittäin ohutkin. Tykästyin siihen sitten niin pahasti, että mukaanhan se lähti ja nyt maksan sitä äidille sitten 7 viikkoa....?! Huhhuh... Joskus itsekkin mietityttää, että mihin vielä joudun itseni kanssa.


Pahoittelen epäselvyyttä :)


Eilen sitten onnistuin kannustamaan itseni lenkille. KYLLÄ, minä juoksin lenkkiä varmaan vuoden tauon jälkeen. Olin jo unohtanut, että kuinka ihana olo sen jälkeen tulee. Eikä raittiissa ilmassakaan ollut valittamisen varaa. Tarkoitus olisi mennä huomenna taas, jos vaan ehdin ennen koulua.


Loppuun vielä kuvia viime-, ja tältä viikolta + kaksi kappalaetta joihin olen jo addiktoitunut taas.

EMMI

PEPE BARON



DANIELLA

right??





Nähdään taas ;)

... xoxo Aino

keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2012

sometimes it's okay, not to be okay :)


Just be true to who you are.




... xoxo Aino

lauantaina, huhtikuuta 07, 2012

class reunion :)

Ensimmäinen luokkakokous siis takana ja ihan kivaa oli. Seuraavalla kerralla voisi tosin sopia ja suunnitella kaiken valmiiksi, että paikkakin olisi sitten jo valmiiksi tiedossa. Mutta oli kiva nähdä vanhoja tuttuja naamoja, vaikkakin toisiin on tullut törmättyä vähän useammin :) Samanlaista villiä menoahan se oli edelleen, vaikka ihmiset ovatkin kasvaneet. Kiitos kaikille ! :)

Riku

Minä (edustavana) ja Daniella

Jessica, Julia, Ayan

Tänään onkin sitten muita suunnitelmia. Eli tuossa tunnin päästä pitäisi olla kaupungilla hakemassa varattuja lippuja Nälkäpeli -leffaan 17.30 näytökseen. Daniellan kanssa siis olen menossa ja en jaksa odottaa, koska olen kuullut niin paljon hyvää sekä kirjasta että elokuvasta. Joten peukut pystyyn että on katsomisen arvoinen elokuva. Nyt pitää mennä vielä syömään vähän jotain ja sitten laittamaan itseäni valmiiksi. Myöhemmin lupaan laittaa arvostelua ja kuvia vihdoinkin syntymäpäiviltäni Villen luota.

Nyt... Ciao !
... xoxo Aino

sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2012

from party to tea

Perjantaina oli vihdonki mun synttärit Villellä Haritussa, ja vaikka olinkin vähän puolikuntoinen niin pakko oli lähteä mukaan kun serkku Iida oli tullut Loimaalta Turkuun kerrankin. Enkä kyllä kadu yhdään vaikka seuraavana päivänä.. Tai oikeestaan illalla oli sitten kuumetta ja kurkku tuntu siltä ku olis hiekkapaperia nielly. Aamulla sama olo jatku ja mä vaan nukuin. Iltapäivällä lähdettiinki sitte päivystykseen ja siellä 3h istumisen jälkeen pääsin lääkäriin ja otettiin nielunäyte. Huomenna sitte saan tietää että mikä pöpö muhun iski.

Nyt meitsi menee jatkaa nukkumista kun kuume on noussu taas.
Joku päivä sitte saatte nähdä kuvia perjantailta.

Öitä !
... xoxo Aino