lauantaina, joulukuuta 31, 2011

Kiire, kiire, kiire

En ehtinyt taaskaan ottamaan edes kuvia jotka lupasin. Huomenna on sitten viimeistään yllin kyllin aikaa tehdä homma alusta loppuun joten c'ya then :)

xoxo Aino

perjantaina, joulukuuta 30, 2011

The Darkest Hour

Olin siis katsomassa juuri tämän kyseisen leffan 3D:nä ja pakko sanoa että mahtava oli ! Kuulemma olin ollut ison osan ajasta huivin takana piilossa, mutta koska en sitä itte ainakaa huomannu niin oletan että se oli vain reflexi (:
Tänään oli siis leffan ensi-ilta ja teatteri oli aikalailla täynnä :D Suosittelen kaikille katsottavaksi !

Kotimatkalla törmäsin ensin yhteen luokkalaiseen ja sitten vielä pariin muuhu tuttuun.. Tähän aikaan illasta/yöstä ? :D Nyt kotona Pepen kanssa ja suunnitelmissa olisi mennä aikaisemmin nukkumaan kuin parina muuna iltana tässä... Osittain huomisen suuren illan ja yön takia, eli huomenna olisi tarkoitus valvoa hieman pidempään :)

Lupasin muuten tuossa edellisessä postauksessa laittaa kuvia vaatteista yms ostoksista ja parista joululahjasta mutta ne jäivät taas kerran... Jos huomenna (tänään?) heräis vaikka vähän aikasemmin ottamaa kuvia niin sekin olis sitten tehty ? (:

Nyt kuitenkin meen ton mun miehen viereen nukkuilemaan ;)
so...

C'ya :*
... xoxo Aino

keskiviikkona, joulukuuta 28, 2011

all new changes

Joulu ohi ja UV tulos ;) Suunnitelmat valmiina ja toivon tosissani, etää tänä vuonna vuodenvaihde olis vähäsen pirteempi kuin viimevuonna !
Blogi tuli uudistettua ja toivottavasti tekin pidätte. Ei se vieny kun... 2 tuntia ? :D
 Nyt en jaksa kuvailla noita alesta löydettyjä joululahjoja itselleni, mutta lupaan että yritän sovittaa huomenna johonkin väliin senkin. Täs kuitenki vähä esimakua :>

bellypiercing ;)
Nyt vois mennä vielä kattomaan leffan ja sitte nukkumaan :)

... xoxo Aino

perjantaina, joulukuuta 23, 2011

one night left ;)

MERRY CHRISTMAS... tomorrow :)

Eilen käytiin iskän kanssa ostamassa mulle vielä mun joululahja ja tänään pitäis tehdä kunnon joulusiivous koko alakertaan.. Muuten oliski sitte viittä vaille valmis joulun tuloon :) Ei vaan millään jaksais ottaa itteään niskasta kiinni ja tarttua imurin varteen.. Mut pakko kai se on.

Eilen iskää odotellessani katsoin kaks leffaa.. Colombiana ja Jennifer's Body. Pakko sanoa, että ainaki toi ensimmäine vei multa jalat alta. Ihan mahtava leffa ! Jälkimmäine oliki sit iha omaa laatuaan.

Sitte vielä kun oltiin käyty jouluostoksilla, Jessica tuli meille yöksi ja laitettiin mulle raidat ;)
Hienot tuli ja tekin näätte sitte kuvia myöhemmin.

Nyt meen kuitenki alottamaan tota siivousta..

C'ya !
... xoxo Aino

tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Itsenäisyyspäivä

(Pakko nyt vähän mainostaa, että pieni osa Itsenäisyyspäivän vastaanotosta on meidän koulun aikaansaannosta... Tai siis osa ruokatarjoilusta. Tässä linkki ;) )


Eilisen asu :)
 Ja on vähän jäänyt noiden koulukuvien laittaminen tänne blogiinkin joten tässä olisi:




Ei mulla tällä kertaa mitään muuta kerrottavaa ollut.. Joten ciao :*

... xoxo Aino

sunnuntaina, joulukuuta 04, 2011

lauantai, lauantai, lauantai......

Emmi <3

Lassi & Joni

Emmi, Lassi, Joni & Jesse tottakai kuskina (:
Oli menoa ja meinikiä juu... Ei ensin millään meinannu onnistua mikään lauantaina, mutta kun Emmille pääsin ni johan alko luistamaan ! Kyyti tuli hakemaan jossain vaiheessa iltaa, ja siitä se sitte lähtiki :)
Illan saldoon kuului mm. kaljasta märkä penkki & perse, nesteen vessa (...lavuaari;D), sivarien vierailu ikean pihalla ja muutakin hlö kohtaista kivvaa :) Kiitoksia kaikille !


Viimiset meikit tuli ostettua vielä tuossa eilen ja tässä kuva siis kaikista mitä lähiaikoina ostettu.
Tänään mentiin vielä äidin kanssa ostamaan mulle Puman lökärit miesten osastolta (en omistanut yksiäkään).
Ja huomenna koulupvä... Ja sitte lomapvä ja taas kouluun (järki?) Huomenna olis muuten se enkunkoekkin... Piti lukea vielä illalla, mutta yllätysyllätys se vähän jäi... Nyt voisin mennä nukkumaan ja huomenna sitte joka välissä lukea enkkua. Joten öitä ! :)

... xoxo Aino

perjantaina, joulukuuta 02, 2011

one and two and three and four, come on let me know if you wan't some more


tehty hygienian tunnilla :D - tulee minnuun ovee (:

eilen

tänään


Perjantai :*  ja kohta Cindyn kanssa Myllyyn ostamaa sitä sun tätä (:

Olin tänään Kimarassa (opiskelija-ravintola) ensimmäistä kertaa ja hyvin meni päivä. Erilaista oli kuin mitä olin odottanut, mutta kivaa silti.. Ainoa työni oli olla mukana tekemässä salaattia ja lopuksi siivota jälkiä yms..
Ens viikolla sitte ihan Ravintola opinkulmassa kolmosten opastamana salin puolella hommissa. Hiukan jännittää mutta kivaa se kuulemma on :D

Nyt meen vähän vielä keräämään kamoja kasaan ennen ku Cindy tulee hakemaan.. C'ya :*

...xoxo Aino

torstaina, joulukuuta 01, 2011

I tried my best to never let you in to see the truth

Della

Cindy


Vierähtää nä päivät ja viikot liian nopeesti kun on tekemistä... Eikä mukamas ole aikaa kirjottaa tänne enää. Tosin en ole avannut konetta pariin päivään vähän väliä, mutta vois sitä koittaa edes pitää teitä ajan tasalla.

Tänään oli suoraan sanottuna aika paska päivä.. Monestakin syystä. Ja valitettavasti RAV 1A:n opiskelijat saivat sen huomata.. Ainakin osa :D
Aaaivan... Tässä uutinen; olen päättänyt jatkaa opintoja nykyisessä amiksessa, vaikka rankkaa se onkin. Mutta niin tulee olemaan työelämäkin, joten ihan hyvä jo valmistautua. En sitä sano, että kestäisin kaikkia oppilaita ja opettajia.. Läheskään kaikkia opettajia, mutta olis niin iso urakka vaihtaa opiskelupaikkaa ja ensin nyt selvittääkkin että mikä se olisi. Eli luovutin jo heti alkuunsa (:

Nyt tein ruokaa ja alan kohta tekemään kääretorttua.. (herkkusuu..?) :p


...xoxo Aino

lauantaina, marraskuuta 19, 2011

I'm in love !

... with this


Taukoa taas tullu ja veikkaan et johtu noista aina niin raskaista keittiöpäivistä, ke-pe. Ja eilen olinki sitte Cindyn kanssa koko illan, kun shoppailtiin ens ja sitte saatiin päähä et oon Cindyllä yötä ja katteltii Burlesquee + mässäiltiin oikeen kunnolla. Eli siis tyttöjen ilta ihan meijän kesken. Enkä voi sanoo ettei olis ollu hauskaa ja lepposaa iltaa. Kuviakin olis mutta en sitte tiiä olisko kohteliasta laittaa niitä ilman lupaa tänne, kun sitä lupaa en ainakaan saa :D

Tänään oliki sitte iha vaa koti ilta ja nopee tapaaminen tossa jossai vaihees illalla. Huomenna kans tapaan yhden kaverin ja laitan äidin kanssa ruokaa kotona. Eli nyt siis oli tällänen rauhallinen viikonloppu tähän väliin... Saa sitte nähä, että mitä ens vklp taas... ;)

Nyt nukkumaan,
xoxo Aino

keskiviikkona, marraskuuta 16, 2011

eimullamuuta



Jäi kertomatta, että mun kaveri on alottanut blogin kirjottamisen omasta elämästään ja ansaitsis mun mielestä aktiivisia lukijoita seurailemaan sen elämää. Käykää edes kattomassa ! ;)

only way is up

Tänään ei tosiaan ollut tylsä peruspvä, vaikka siltä vielä näytti kun koulusta pääsin kahden aikaan. Ensin lähdettiin ihan pienelle ajelulle kahden kaverin kanssa ympäri Raisiota ja kun se hauskuus loppui, niin sain siinä vähän ennen neljää idean mennä kaverin kämpille kun ei muutakaan tekemistä ollut, eikä oikeen kotikaan kutsunut. Kaveri sitte sai idean, että katottaisko leffa jos toinenki (näistä myöhemmin samassa tekstissä), ja siinä välissä sitten tietenki Subiin syömään.
Kotiuduin siis vasta vähän jälkeen yhdeksän.. Kiva ilta oli, kiitos teille siihen osallistuneille ! (:


Mahtava leffa täynnä draamaa ja ihmisten parisudesotkuja terästettynä pienellä määrällä komediaa. Justin Timberlaken ja Cameron Diazin roolisuoritukset yllättävät ja naurattavat. En suosittele perheleffaksi, mutta kavereiden kesken ihan huippu ! :D



Mun kaveripiirissä ainakin tuttu kauhuleffa, joka ei kehuilta ole säästynyt. Joten oli pakko vuokrata tämä toiseksi leffaksi. Ei lentele verta ja suolenpätkiä, mutta silti selkäpiitä karmii kun pimeys ottaa vallan päähenkilön elämässä aika-ajoin.. Ihan kirjaimellisesti. Suosittelen !

Huomenna keittiöpäivä ja kaks hygieniatuntia eli se olis 7.45-15.45 päivä... Joten nyt nukkumaan, öitä !
xoxo, Aino (:

sunnuntaina, marraskuuta 13, 2011

Glad fathers day ♥

Isäni ja minä melkein 17 vuotta takaperin.
 
Kyllä, se on taas isänpäivä ja mekin olemme menossa isovanhempien luo sitä viettämään. Isäni tapaamisesta en oikein vielä tiedä, mutta kyllä minä häntäkin haluan onnitella. Ongelma on vain se että tänään on sunnuntai ja eilen oli lauantai joka tuli vietettyä aika railakkaissa merkeissä kun olihan kuitenkin kaverin synttärijuhlat ! Nyt sitte tässä kunnossa isovanhempien luo äidin ja äidin veljen kanssa... Kaipa tämä tästä (:

Nyt pitää mennä että ehdimme lähtemään ajoissa. Pitäkää hauska isänpäivä !

Ciao :*

torstaina, marraskuuta 03, 2011

beautiful mistake


Aika arkisissakin tilanteissa näköjään huomaa ne todelliset ystävät ja ne joiden takia kannattaa vuodattaa kyyneliä ja kumpiakaan ei ole vielä kovin montaa tullut vastaan 16 vuoden ja 8 kuukauden aikana. Mutta elämä jatkuu ja kaikki pysyy ennallaan (ellei jopa muutu parempaan suuntaan) ja hei... Huomenna on PERJANTAI ;)
Jos vaa menoa löytyy niin tämä tyttö päästää irti arjesta ja hyppää hauskanpidon pariin.

Ennen viikonloppua on kuitenkin 7.45-13.45 koulupäivä kahvilassa yms "hauskoissa" merkeissä rakkaiden kavereideni kanssa. Ja saa nähdä mitä heräämisestä tulee, kun nyt joka aamu taas tullu nukuttua hippasen liian myöhään johtuen nukkumaanmeno ajoista, jotka ovat aivan puuta heinää tällä hetkellä.

Joten sitä paremmalla syyllä nyt nukkumaan.
Öitä : *

maanantaina, lokakuuta 31, 2011

so sick

Said I'm so sick of love songs,
so tired of tears,
so done with wishing !
______


Tapahtumarikas päivä oli;
- nukuin pommiin ja kiireellä kouluun
- koulun jälkeen kaveri meille
- kiireellä magneettikuvaukseen
- Uittamolle
- Dellan harkkoihin
- manselle käymään
--> kotiin
Ja vaikka paljon tapahtuikin niin parempikin päivä olis voinu olla. Mutta huomenna sitte uus päivä ja uudet suunnitelmat.

Nyt nukkumaan,
öitä : *
Della 3 wee <3

sunnuntaina, lokakuuta 30, 2011

when you're asleep, I wanna be your dream


Sunnuntaita taas eletään eli huomenna arkipäivä... Ei yhtään houkuttele mennä tonne Raision amikseen enää. Haluaisin keskeyttää opinnot ja yrittää muualle kevään yhteishaussa. Joo okei ei siinä oo mitään järkeä istua kotona koko talvea ja kevättä kun vois käydä tän vuoden loppuun, mutta entäs jos pää ei kestä... ? Täytyy nyt miettiä tarkkaan ja keskustella opettajan ja äidin kanssa.

Lupasin muuten eilen kuvan mun hiuksista värjäyksen jälkeen, mutta se vähän jäi kun tuli pikkase kiire kaverin soitettua että joko olisin valmis lähtemään. Otin siis kuvan nyt, mutta pahoittelen webbikameran laatua... Omasta kamerasta akku loppu niin en saanut silläkään.

Ei siinä paljoa eroa näy, mutta on ne vähän vaalentunut taas juuresta. Ja olen ihan tyytyväinen nyt (:

Nyt pitäis sitten mennä vielä siivoilemaan ennen kun äiti tulee kotiin mökkireissulta. Muutenkin olisi varmaan siivouksen aika kun ei taaskaan näy lattiaa, saatika mattoa mun huoneessa........ :D

Joten näkyillään taas,
xoxo Aino :*

lauantaina, lokakuuta 29, 2011

momomohombii

Sexyy, the way you move that bodyy... 
Viikonloppu fiilis jatkuu edelleen ja tänään taas suuntana sama paikka kuin eilenkin kavereiden kesken. Harmittaa vaan kun skootteri vietiin jo talvisäilytykseen, vaikka ajokelejä olisi vielä mun mielestä riittänyt pidempäänkin. Nyt joudun sitten kulkemaan bussilla, jos en sitten satu saamaan joltain kaverilta kyytiä ja toivottavasti saisin tänäänkin koska matkoihin menee helposti jopa tunti, jos pitää vaihtaa bussia.

Värjäsin eilen hiuksia (olivat juuresta edelleen väärän väriset) ja kyllä mä ainakin pienen eron huomaan, vaikka odotin parempaa lopputulosta. Laitan kuvan vielä tänään, kun olen saanut laitettua itseäni vähän kuntoon (:

Nyt pitää kuitenkin mennä...
CIAO :*

torstaina, lokakuuta 27, 2011

Style - tyylikirja, Lauren Conrad


Tänään kun ihan sattumanvaraisesti käväisin kirjastossa, sattui tälläinen kirja vastaan ja kiinnostus heräsi. Olen lukenut vasta noin 10 sivua, mutta nyt jo pakko sanoa että onnistunut kirja on ja tätä jopa jaksaa lukea !

Rankkaa on ollut koulussa, sekä kotona kaikennäköisistä syistä. Mutta onneksi on olemassa kaverit, jotka tukevat tilanteessa kuin tilanteessa. Eilen kävin lääkärissä ja sain reseptin välikorvan tulehdukseen.. Ihmettelinkin sitä kipua :D Mutta ei se menoa hidasta kun ei kuumettakaan ole ja flunssakin kai on helpottamaisillaan.

Nyt voisin lukea uusinta Cosmopolitania tai yrittää keksiä jotain ajan kulua...



CIAO :*

maanantaina, lokakuuta 24, 2011

Australia Luxe Collective and cruise pictures

Kyllä ! Tilaamani Uggit saapuivat tänään. Ei siinä tulossakaan mennyt kuin korkeintaan viikko, eli olen todella tyytyväinen tähän palveluun. Hienot ovat, enkä ikimaailmassa olisi osannut kuvitella näitä niin lämpimiksi kuin mitä sain kokea jo tänään.



Ja tässä vielä lupaamiani kuvia sieltä laivareissulta ;)










Nyt nukkumaan,
xoxo AINO :*

lauantaina, lokakuuta 22, 2011

SHOTS, SHOTS, SHOTS...

... at laiva (;
Oli hyvä reissu valehtelematta, kiitos Dellan ♥ Ja seuraavaks uusiks Viking Linel Dellan porukoiden kans ! Kuvia reissusta tulee myöhemmin ja kuvathan kertoo enemmän kun tuhat sanaa ;D

Huomenna sitte Loimaalle isovanhempien luo juhlimaan mummin nimppareita ja hakemaan Pepeni takaisin kotiin :>
Vaikka suunnitelmissa olis ollu jotain jännempääkin, mutta joskus niitä sukuilaisiakin on muistettava.

_______________

http://www.youtube.com/watch?v=CLXt3yh2g0s&feature=BFa&list=LLsgLIaBla-BKRIGfj96nU4w&lf=mh_lolz

I've never been afraid of the highest heights
Or afraid of flying now
I've never been afraid of the wildest fights
Not afraid of dying
But now I want off this ride 'cause you're scaring me and I don't like where we're going
I need a new fun fair 'cause you're scaring me and I don't like where we're going


And now you're gonna miss me
I know you're gonna miss me
I guarantee you'll miss me 'cause you changed the way you kiss me

keskiviikkona, lokakuuta 19, 2011

opposite of adults

Ei ole paljoa jäänyt aikaa kirjotella teille tänne blogiin, koska amiksessa on niin pitkiä päiviä ja kaveriporukkakin on aina ihan toisella puolella kaupunkia. Joten näissä menevät kutakuinkin kaikki päivät. Yritän silti parantaa tapani ja kertoa teillekkin miten mulla menee ja mitä olen tehnyt. Tässä nyt siis vähän kuvia siltä ajalta kun olen teidät tänne hylännyt.











Juurikasvua on värjätty, ratsastamassa oon ollut, kavereiden kanssa chillailtu ja leffassa käyty katsomassa "Älä pelkää pimeää" Jessican kanssa. Eli paljon on tapahtunu (:

Just nyt täällä päin on aika myrskyisä ilma kun sataa ja tuulee niiin pirusti. Ja pitäis vielä jonnekki päästäkki tänään taas kaveriporukalla mut kukaan ei luultavasti tonne ulos ole lähdössä joten saa nyt kattoa... :/

lauantaina, lokakuuta 08, 2011

alive ;)

Hengissä olen vaikka blogin päivittäminen on _hieman_ jäänyt pois (:
Viime yön siis olin kaverilla yötä ja herättiin tossa yhdeksän aikaan morjestamaan kaveria ja käytiin mäkissä aamupalalla (...terveellistä!) Nyt ollaan lähtökuopissa meillepäin ja sieltä sitten jossain vaiheessa miittiin kaip.
Mutta siis paljon on tapahtunut viimeaikoina ja mun puolesta osa tapahtumista olis voinu jäädä kokonaan pois. No mutta ne ovat ollutta ja mennyttä... Nyt katse tulevaan ja uusiin seikkailuihin. Joitain kuviakin voisin lisäillä heti kun on aikaa ja pääsen kotiin mutta nyt pitää mennä.

Ciao, xoxo Aino & Della !

lauantaina, elokuuta 20, 2011

Paaaaaarty! Hey, hey I think I like ya!


Kyllä se vaan niin on, että parhaat illat tulee suunnittelematta yhtään mitään ! Koko viikonloppu taas kerran rakenu sen varaan ja huhhuh että oli menoa ;) Ja hauskaa voi olla ilman viinaaki. Valitettavasti ei omaa kameraa sattunu taaskaan mukaan ja vähän harmittaa :/ Kaverin kamerasta sitte kai saan niitäkin kuvia pikkasen muistoksi ja vähän tännekkin. Eli kuvia myöhemmin, pysykää tarkkana. P.s. kiitos kaikille

Mutta... Onhan tässä sattunu jotain vähemmän kivaakin... Mun lompakko siis hävis torstaina, eikä sitä löytynyt oikeen mistään, joten tehtiin jo rikosilmotuskin poliisilaitoksella. Tänään(/eilen) sain kuitenkin ihanan puhelun Hansan Hesburgerista, että lompakkoni on lojunu jo siellä pari päivää, VAIKKA sillon kun käytiin kysymässä sieltä torstaina josko joku olis sen sinne palauttanu, niin eihän siellä heidän mukaan ollut mitään. No mutta, loppu hyvin kaikki hyvin ja kaikki tallella :)

Nyt, yllätysyllätys vois mennä nukkumaan niinku ihmiset yleensä tekee tähän aikaan.. :)

Öitä :*

keskiviikkona, elokuuta 17, 2011

ready, set, go !

Ja niin se koulu alkoi eilen.. Tai no oikeestaan ammattiopiskelut. En eilen sitte jaksanu kirjotella kuulumisia, kun suoraan koulusta mentiin pienelle kierrokselle Myllyyn äidin kanssa ja sen jälkeen innostuin sitte leipomaan vaniljasolmuja namm ♥, joten aika hurahti niissä merkeissä ihan kiitettävästi :)

Mutta siis koulu on iha jees, opettajat.. erilaisia :'D Ja tuttuja naamoja näkyy siellä täällä ajoittain :) Meidän ryhmä (1A) on aika sekasikiö.. On kaikenlaisia ihmisiä maan ja taivaan väliltä ja pikkuhiljaahan kaikki alkaa tutustuakkin toisiinsa. Kyllä tästä vielä tulee ihan kelpo ryhmä opiskella.

Nyt vielä kuvia eiliseltä :>





^ Ostin viimisillä rahoillani velour -asun Cubuksesta 3 kahden hinnalla. Jäi mulle huimat 20e --'





Vaniljasolmuja (tiedän.. ne on isoja :D) ja espressoa ^^ mmm....

Sitte vois taas miettiö että mitä tänään.. : )
Ciao,
Aino